marți, 12 octombrie 2010

Metin2

Metin2 te transpune într-o lume a orientului îndepărtat plină de fantazie şi magie. Prin studii de spiritualitate şi printr-un antrenament fizic asiduu devino Maestru al artelor marţiale şi înfruntă, alături de zeul zmeilor influenţa întunecată a pietrei de metin care, pe furiş, otrăveşte ţara şi locuitorii ei. Apără ţara şi locuitorii unuia din cele trei regate Shinsoo, Chunjo sau Jinno arătându-ţi vitejia în bătălii grozave şi crâncene. Sau încercă să uneşti regatele, pentru a putea deveni singurul stăpânitor al continentului şi pentru a opri forţa distrugătoare a pietrei de metin sau pentru a o stăpâni. Destinul tău, precum şi destinul întregii lumi se află în mâinile
tale.
Caracteristici
-Un continent, pătruns de violenţă, unde războinici cu totul şi cu totul deosebiţi, trebuie să-şi dovedească curajul în nenumărate aventuri.
-Trei regate care se duşmănesc între ele, şi cărora, le poţi pune la dispoziţie forţa ta şi curajul tău.
-Poartă-ţi luptele pe jos sau călare, şi nu numai pentru a obţine putere şi proprietăţi, ci şi din onoare!
-Devino stăpânul unei cetăţi, şi, împreună cu obştea ta, construieşte propria fortăreaţă!
-Învaţă numeroasele stiluri de luptă şi însuşeşte-ţi, prin antrenament special, tot felul de abilităţi, pentru a-ţi înfrânge inamicul!
DESCARCARE Intri pe siteul oficial Link iti faci un cont te loghezi si o sa iti apara o optiune in bara din dreapta sus descarcare joc.Acolo ai si un manual pentru incepatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu